• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging

Wij hebben verschillende schoonheidsbehandelingen. U kunt kiezen uit een van de standaard behandelingen of uit de speciale schoonheidsbehandelingen. Uw gezicht zal weer stralen als nooit tevoren.

Dermapen 4 Microneedling

Dermapen 4 Microneedling

Microneedling activeert het natuurlijke herstelproces van uw huid. Het resultaat? Een totale verjonging van de huid. Overal op het lichaam en gezicht toe te passen, ook op moeilijk bereikbare plekken.

Fruitzuurbehandeling

Fruitzuurbehandeling

De fruitzuur behandeling heeft een gladmakende, huid verfijnende en huid herstellende werking. U krijgt een jonger huidbeeld, dat kunt u zien én voelen.

Ontharen

Ontharen

Ongewenste haargroei is, zeker in de zomer, een doorn in het oog. Bij La Bellina kunt u snel en effectief uw ongewenste haargroei laten verwijderen.

Manicure

Manicure

Een manicure behandeling is de ideale behandeling als u uw eigen nagels netjes wilt hebben. Ook uw handen krijgen een intensieve verzorging. Uw handen zijn tenslotte uw visitekaartje, verzorg ze goed.

Acrylnagels

Acrylnagels

Wilt u altijd mooie en verzorgde nagels? En daar zelf zo weinig mogelijk aan doen? Dan zijn nagels van powergel/acrylgel de perfecte oplossing!

Nails in a bottle - Niab

Nails in a bottle - Niab

Nails in a bottle is een prachtige manier om de natuurlijke nagels op te bouwen. De textuur is zo flexibel dat het met de natuurlijke nagel mee kan bewegen. In tegenstelling tot andere producten wordt Niab door de natuurlijke nagel opgenomen en zal deze van binnenuit versterken. Dat is goed nieuws voor nagelbijters en mensen met broze nagels die om de haverklap scheuren.

Gellak

Gellak

Gellak is ideaal als u lang mooi blijvende nagels wilt hebben. Uw eigen natuurlijke nagels krijgen extra stevigheid. Ideaal als uw nagels snel scheuren of afbreken.

Pedicure

Pedicure

Om uw voeten goed te verzorgen kunt u kiezen uit een van onze pedicure behandelingen. Na deze behandeling hebben uw voeten een optimale verzorging gehad en kunt u er weer even tegen.

Massage

Massage

Soms heeft u even ontspanning nodig. Een heerlijke massage biedt u een momentje voor uzelf. Even niets moeten... Ontspan en geniet!

Wimper Lash Lift

Wimper Lash Lift

Wilt u ’s ochtend opstaan met een prachtige open blik? Geen gedoe meer met mascara en wimperkrultangen? Dan is wimper lash lift iets voor u! Bij deze behandeling worden uw eigen wimpers vanaf de wortel gelift. Uw wimpers lijken langer waardoor u een prachtige, sprekende blik krijgt.