• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Over La Bellina

Bij La Bellina kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. De verzorging van uw huid, ontharen van lichaamsharen, manicure, pedicure, acrylnagels en massages u bent bij ons in goede handen. Gun uzelf een moment van ontspanning en wij laten u stralen!

Een stralende huid

Bij de schoonheidsbehandelingen worden de producten op uw huidtype en huidconditie afgestemd. Zo kunnen wij uw huid een optimale verzorging geven. Naast de bekende gezichtsverzorging bieden wij ook microdermabrasie en fruitzuur behandelingen aan. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit verzorgingsproducten. Want uw huid verdient het beste.

 

Schoonheidssalon La Bellina Rotterdam Ontspannen bij schoonheidssalon La Bellina Rotterdam

Heerlijk ontspannen

Kies voor een heerlijke ontspanningsmassage. Even een momentje voor uzelf, een rustpuntje in uw dag. Na een massage voelt u zich helemaal ontspannen en vitaal. Zo kunt u er weer even tegenaan. Een massage heeft u soms gewoon even nodig.

Nagel verzorging

Verzorgde nagels geven u een verzorgd uiterlijk. Bij schoonheidssalon La Bellina kunt u dan ook terecht voor manicure en pedicure behandelingen. Ook het zetten van acrylnagels en het aanbrengen van gellak is bij ons mogelijk.

Nagelverzorging La Bellina Rotterdam Gladde huid bij La Bellina Rotterdam

Een heerlijk gladde huid

Ongewenste haargroei, we hebben er allemaal last van. Bij schoonheidssalon La Bellina pakken wij de ongewenste lichaamsharen aan. Wij ontharen (bijna) alle lichaamsdelen. Natuurlijk kunt u het ontharen ook combineren met een van onze andere behandelingen. U verlaat de salon met een heerlijk gladde en verzorgde huid.

Komt u langs bij La Bellina?

U bent altijd welkom bij La Bellina. Natuurlijk mag u binnen komen zonder afspraak maar om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan even een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat u geholpen kunt worden en voorkomt u dat u moet wachten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een behandeling? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06 81 82 82 06 of kom langs in de salon.

Of maak meteen uw afspraak online.

Wij zien u graag in de salon!

Met vriendelijke groet,
Schoonheidssalon La Bellina