• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dermapen 4 Microneedling

Microneedling activeert het natuurlijke herstelproces van uw huid. Het resultaat? Een totale verjonging van de huid. Overal op het lichaam en gezicht toe te passen, ook op moeilijk bereikbare plekken.

De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan andere microneedling apparaten. Met deze behandeling behalen we optimale resultaten. Moeilijk bereikbare plaatsen, zoals rond uw ogen, lippen en neus zijn geen probleem. Ook grotere oppervlakken, zoals de hals, het decolleté, de buik en benen zijn prima te behandelen. 

 

In het verleden waren microneedling behandelingen vrij pijnlijk. Daar is een einde aan gekomen met de Dermapen 4. Het is de comfortabelste en meest pijnloze microneedling behandeling op de markt.

 

Behandeling met verbluffende resultaten

Al na de eerste behandeling ziet u resultaat. Hoe meer behandelingen u krijgt, hoe duidelijker het resultaat zichtbaar wordt. Na een aantal behandelingen zullen de resultaten blijvend worden. Afhankelijk van het gewenste resultaat  wordt het aantal behandelingen met u afgesproken.

 

Dermapen 4 behandelingen worden ingezet bij:

  • Acne
  • Littekenbehandeling
  • Pigmentatie
  • Huidverjonging
  • Zonneschade
  • Striae
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vergrote poriën

 

Neem afscheid van uw oneffen huid. Een doffe, vlekkerige huid met een grove en onregelmatige structuur is verleden tijd na een behandeling met de Dermapen 4. Onze microneedling behandelingen hebben algemene huidverbeterende eigenschappen.  

Microneedling dermapen 4

 

Verzorging van medisch niveau

Naast de Dermapen 4 behandeling bieden we u ook een uitgebreid huidverzorgingsassortiment aan, speciaal afgestemd op de microneedling behandelingen. Hiermee bereid u de huid voor en zorgt u voor versterking en versteviging van met name de dunne en kwetsbare huid. 

 

Deze huidverzorgingslijn bevat onder andere een heerlijke reiniging, scrub, verzorgende crèmes, 3D gezichtsmasker en ademende camouflage met SPF 30. De krachtige werkzame stoffen werken antiverouderend en zorgen voor direct herstel voor en na de behandeling.  

 

Jongere huid dankzij Dermapen 4 Micro needling

De Dermapen behandeling zet uw huid aan het werk. De natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid wordt geactiveerd, zonder bijwerkingen. Uw huid zal er gezonder, strakker en gelijkmatiger uit gaan zien. Uw rimpels vervagen en poriën worden kleiner.

 

Al na één behandeling kunt u de verbluffende resultaten zien. Met uiterste precisie kunnen we de behandeling uitvoeren. Het weefsel wordt gelift en verstevigd, waardoor uw gelaatscontouren worden gestimuleerd. Na de behandeling kan de huid tot wel 80% meer actieve ingrediënten opnemen, tot diep in de huid, zodat ook de onderliggende cellen zich kunnen voeden.

Dermapen 4 microneedling

 

Bent u benieuwd wat een Dermapen 4 Micro needling behandeling voor u kan doen?

Neem gerust contact op.

Prijzen Microneedling Dermapen 4

 
1 behandeling €145,00
Kuur van 3 behandelingen €380,00
Kuur van 6 behandelingen €725,00

 

De resultaten van een Dermapen 4 Micro needling behandeling verschillen per persoon. Laat uw behandelaar weten wanneer u zwanger bent, bloedverdunners gebruikt of last heeft van een keloïde huid. Wij kunnen geen Dermapen behandeling toepassen op keloïde littekens, eczeem, psoriasis, uitstekende moedervlekken of wratten en een actieve problematische huid.

 

Ook genieten van een heerlijke behandeling?

Plan vandaag nog eenvoudig online uw afspraak in via deze link:

Online afspraak maken bij La Bellina