• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gezichtsverzorging

Wij hebben verschillende schoonheidsbehandelingen. U kunt kiezen uit een van de standaard behandelingen of uit de speciale schoonheidsbehandelingen. Uw gezicht zal weer stralen als nooit tevoren.

Bij de schoonheidsbehandelingen worden de producten op uw huidtype en huidconditie afgestemd om zo de optimale verzorging te kunnen geven aan uw huid. In de Salon werken wij met het merk Phyris en Dr. Grandel. Phyris heeft een werkwijze van 3 fases: het Reinigen, Activeren en het Verzorgen van de huid.

Wij hebben verschillende schoonheidsbehandelingen. U kunt kiezen uit een van de standaard behandelingen of uit de speciale schoonheidsbehandelingen. Tijdens en na de behandeling zullen wij u adviseren wat u het beste kunt doen qua verzorging voor de huid.

Wat kunt u verwachten tijdens een schoonheidsbehandeling?

Bij een schoonheidsbehandeling word uw huid allereerst goed, oppervlakkig gereinigd door middel van een reinigingsmilk en een tonic. De dode huidcellen verwijderen we door een heerlijke peeling. Na de peeling kunt u de wenkbrauwen in de gewenste vorm laten epileren.

Vervolgens stomen we het gezicht waardoor de poriën open gaan, zodat de oneffenheden makkelijker en beter kunnen worden verwijderd. Na het verwijderen van milia’s en comedonen brengen wij een masker aan, zodat de huid kan kalmeren.

Gezichtsbehandeling Gezichtsmasker

Vergeet niet dat u tijdens deze behandeling een ontspannende gezicht/decolletémassage krijgt en als afsluiting een verzorgende crème.

*U kunt eventueel kiezen om de behandeling uit te breiden met bijvoorbeeld: ongewenste haren verwijderen (bovenlip), wimpers/wenkbrauwen verven.

Wilt u een nog intensere peeling dan is een fruitzuurbehandeling wellicht iets voor u.

De optimale verzorging en verbetering van de huid door één van onze behandelingen.

(Uitleg per behandeling onder deze prijslijst)

Prijzen gezichtsverzorging

 
60 minuten €55,50
90 minuten €75,00
Acnebehandeling 60 minuten €45,00
Hydro Active Hydro Plus behandeling €70,00
Hydro Active Aqua Fresh behandeling €67,50
Hydro Active Hyaluron Intensive behandeling €75,00
Triple A Inspiration behandeling €95,00
Phyris See Change behandeling €70,00
Puricodebehandeling  (acne) €85,00
Puricodebehandeling De Luxe (acne) behandeling €105,00
Forest behandeling €82,50
Nutri Sensation Behandeling €79,00
Nutri Sensation De Luxe Behandeling €89,00
Vitamin Infusion behandeling €60,00
Vitamin Infusion De Luxe behandeling €78,00
Triple A Inspiration behandeling
€95,00
Wenkbrauwen verven €11,50
Wimpers verven €11,50

 

 

Schoonheidsbehandeling 60 minuten

- Reinigen van de huid (oppervlakkig)
- Peeling van de huid
- Epileren van de wenkbrauwen
- Stomen
- Diepte reiniging
(Oneffenheden verwijderen)
- Masker
- Gezichtsmassage
- Dag/nachtverzorging

Schoonheidsbehandeling 90 minuten

- Reinigen van de huid (oppervlakkig)
- Wenkbrauwen epileren
- Peeling van de huid
- Stomen
- Diepte reiniging
(Oneffenheden verwijderen)
- Langere Gezichts-, decolleté- en nekmassage
- Masker
- Somi
- Dag/nachtverzorging

Gezichtsbehandeling Phyris Gezichtsbehandeling La Bellina Rotterdam

Hydro Active Hydro Plus behandeling
Hydrateerd-verfrist-verstevigd de huid. Voor de droge en vochtarme huid.

Hydro Active Aqua Fresh behandeling
Frisse Verkoeling van de huid en zorgt ervoor dat de huid er gevitaliseerd en jonger eruit ziet. Voor alle droge, normale, vette huidtypen.

Hyrdo Active Hyaluron Intensive behandeling
De vochtdepots van de huid word intensief en langdurig aangevuld. De huid gaat er prachtig uit zien en voelt fris en glad aan.

Triple A Inspiration Behandeling
Deze behandeling heeft een verkwikkende anti-aging werking met de nieuwste generatie vitamine A. Voor de directe vermindering van fijn lijntjes.

Phyris See Change Behandeling
Deze behandeling met algenextracten zorgen voor een zichtbaar jongere huid. De producten die worden gebruikt zorgen voor huid eigen productie van collageen en elastine en voor een intensieve aanmaak van hyaluron.

Phyris gezichtsverzorging Phyris gezichtsverzorging

Forest Behandeling
We gebruiken producten met actieve bestanddelen uit het bos die uw huid beschermen tegen stressveroorzakende invloeden van buitenaf en bieden ontspanning voor een egale en frisse uitstraling. Een boswandeling voor uw huid. Ontspannen. Verfrissen. Energieke uitstraling.

Nutri Sensation Behandeling
Garandeert een intensieve verzorging met hoogwaardige voedingstoffen en lipiden om tekorten zichtbaar en voelbaar aan te vullen. Een sensationeel weldadige, intensieve behandeling voor een mooi, uitgerust huidbeeld.

Nutri Sensation De Luxe behandeling
De luxe behandeling van de nutri Sensation zorgt voor een extra verstrakkende en ontspannende werking. Voor een gladde en zachte teint. ⁣

Vitamin Infusion behandeling
Beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering  en behoudt haar natuurlijke veerkracht. De hoogtechnologische ingekapselde Vitamine A, B, C versterken bovendien de huideigen beschermende werking en geven de huid een jeugdige uitstraling,  voor een glad, verfrist huidbeeld. ⁣Vitamin Infusion De Luxe behandeling
Door de extra Deep Cleansing Massage Gel reinigingen we de huid tot diep in de poriën. Reinigen, verfijnt de huid en geeft de huid een stralende teint. ⁣

Phyris See Change behandeling
Deze behandeling met algenextracten zorgen voor een zichtbaar jongere huid. De producten die worden gebruikt zorgen voor huid eigen productie van collageen en elastine en voor een intensieve aanmaak van hyaluron. ⁣

Puricode Behandeling
Deze speciaal op de onzuivere(acne) huid afgestemde behandeling, werkt reinigend, verfijnend, en verzachtend. Het resultaat is een zichtbaar verbeterd, rustiger en egaler huidbeeld.

Puricode De Luxe behandeling
Extra: Firming mask samen met de purifying active liquid; stimuleert de microcirculatie, absorbeert en vitaliseert talgverlagend, vermindert onzuiverheden en kalmeert.

Ook genieten van een heerlijke behandeling?

Plan vandaag nog eenvoudig online uw afspraak in via deze link:

Online afspraak maken bij La Bellina