• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gellak

Gellak is ideaal als u lang mooi blijvende nagels wilt hebben. Uw eigen natuurlijke nagels krijgen extra stevigheid. Ideaal als uw nagels snel scheuren of afbreken.

Gellak is een lak die veel langer mooi blijft dan gewone nagellak. Het is een ideale oplossing voor als u langdurig wilt genieten van uw manicure of pedicure behandeling. De lak zal niet meer afbladderen, zoals dat bij gewone nagellak voorkomt. Na 2-3 weken zult u merken dat de glans nog steeds zo mooi is!

De gellak kan op de natuurlijke nagel worden aangebracht en zorgt er voor dat de nagel word verstevigt. 

De Gellakbehandeling duurt ongeveer 30 minuten. De lagen die we op de nagel aanbrengen worden uitgehard onder een UV lamp. Het ideale is dat de gellak gelijk droog is en u niet meer hoeft te wachten om ze te kunnen showen!

Op de handnagels blijft de Gellak ongeveer 2 tot 3 weken mooi en op teennagels 4 tot 6 weken. U kunt na 2 tot 3 weken weer een gellak behandeling ondergaan en ook weer een andere kleur kiezen!
De lak kan worden aangebracht op de natuurlijke nagels, maar kan ook op acrylnagels.

Gellak drogen

Wat is Gellak?

Gellak is ideaal als u lang mooi blijvende nagels wilt hebben. Gellak biedt de voordelen van gelnagels maar dan op uw eigen, natuurlijke nagels. Het geeft uw nagels extra stevigheid waardoor scheuren en afbreken tot een minimum beperkt wordt.

De oplossing voor als u geen kunstnagels wilt maar wel lang mooie, verzorgde nagels. Gellak is toepasbaar op zowel handen als voeten.

Gellak is ook een mooie toevoeging op uw nieuwe acrylnagels.

Prijzen gellak

 
Gellak €36,00
Basis Spa Pedicure + Gellak €44,00
Nieuwe set Acrylgel + Gellak €57,50
Opvullen Acrylgel + Gellak €44,00
Gellak verwijderen €27,00

 

Ook genieten van een heerlijke behandeling?

Plan vandaag nog eenvoudig online uw afspraak in via deze link:

Online afspraak maken bij La Bellina