• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nails in a bottle - Niab

Nails in a bottle is een prachtige manier om de natuurlijke nagels op te bouwen. De textuur is zo flexibel dat het met de natuurlijke nagel mee kan bewegen. In tegenstelling tot andere producten wordt Niab door de natuurlijke nagel opgenomen en zal deze van binnenuit versterken. Dat is goed nieuws voor nagelbijters en mensen met broze nagels die om de haverklap scheuren.

Niab van Dutch Nail Products is een flexibele, verstevigende gel, waarmee we een mooie, egale nagel opbouwen. De voeding in de gel versterkt uw natuurlijke nagel, die na verloop van tijd steviger en gezonder zal worden.

Niab is ideaal als basis onder gellak, voor extra stevigheid, maar ziet er ook zonder gellak schitterend uit.

De voordelen van Niab

Niab zorgt ervoor dat uw natuurlijke nagels stevig en gezond blijven, zonder te scheuren. Dit is ideaal als u poreuze, dunne nagels heeft. U heeft zeker drie tot vier weken plezier van Niab.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld acrylnagels, is Niab van Dutch Nail Products niet slecht voor uw eigen nagels. Ze kunnen worden verwijderd zonder te vijlen, waardoor uw eigen nagels niet beschadigen, maar juist mooier worden.

Niab nagels zijn prachtig glanzend en zullen niet verkleuren. De versteviging blijft zitten als een huis en kan eventueel opgevuld worden.

Zijn uw natuurlijke nagels beschadigd, dan kan het tot wel 6 maanden duren voor de gezonde, sterke nagels zijn terug gegroeid.

 

Niab met e-manicure

Om ervoor te zorgen dat u nog langer plezier heeft van uw Nails in a bottle combineren we deze behandeling met een e-manicure. We verzorgen de nagelriemen, verwijderen dode huidcellen en eelt. Er blijft alleen een mooie, strakke nagelriem over, zonder velletjes en barstjes.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Niab, e-manicure en de mogelijkheden? Kom gerust langs of neem contact op neem telefonisch contact op. Wij helpen u graag!

 

Prijzen Niab - Nails in a bottle

 
Nails in a bottle €47,50
Nails in a bottle met gellak €52,50

 

 

Ook genieten van een heerlijke behandeling?

Plan vandaag nog eenvoudig online uw afspraak in via deze link:

Online afspraak maken bij La Bellina